Ben jij een zzp’er in de culturele en creatieve sector? En wil je graag weten hoe jij je (beter) kunt voorbereiden op mogelijke arbeidsongeschiktheid? Doe dan de Zelfverzekerd Zelfcheck! 

Er zijn veel verschillende manieren om je als zzp’er te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. Traditionele verzekeraars en crowdsurance bieden zekerheid bij langere periodes van inkomstenverlies. Aansluiting bij een schenkkring of een broodfonds biedt een oplossing voor kortere perioden. Door het veelzijdige aanbod weten zzp’ers soms niet waar ze moeten beginnen of welk type voorziening het beste bij hen past. Oog voor Impuls biedt daarom nu de Zelfverzekerd Zelfcheck

De Zelfverzekerd Zelfcheck geeft zzp’ers in de culturele en creatieve sector inzicht in de verschillende manieren om je te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. In slechts drie minuten:

  • Word je geïnformeerd over te overwegen opties rondom arbeidsongeschiktheid, uitgaande van jouw beroepspraktijk en persoonlijke situatie. 
  • Ontdek je hoe goed jij bent voorbereid op mogelijke arbeidsongeschiktheid, op korte én op lange termijn, en welke stappen je nog kunt zetten. 

Na het invullen van de Zelfverzekerd Zelfcheck vertellen zzp’ers uit de sector je welke voorziening zij hebben afgesloten en waarom. Laat je vooral door hen inspireren!

Doe hier de Zelfverzekerd Zelfcheck en ontdek jouw mogelijkheden!

Heb je al een voorziening voor arbeidsongeschiktheid afgesloten? Doe dan een aanvraag voor de regeling Zelfverzekerd en krijg een vergoeding voor de kosten van jouw voorziening. 

De Zelfverzekerd Zelfcheck is ontwikkeld door Blauwe Zone.